Brian Masc napi, gépi és kézi tisztítószer

Brian Masc napi, gépi és kézi tisztítószer

Alkoholtartalmú, enyhén lúgos felmosó
Hosszantartó, fehér moha illatkoncentrátummal
Alkalmazás: Minden mosható felületre tervezett mosószer: linóleum, padlók, csempe, kerámiák, fémfelületek lemosására is. Az enyhén lúgos pH-nak köszönhetően kiváló zsíroldó hatékonysággal párosul.
Megszünteti a rossz szagokat, és tisztítja a környezetet, hosszantartó fehér moha illatot hagyva. Alkoholtartalma miatt rendkívül gyorsan szárad.

Biztonságtechnikai adatlap itt letölthető

1 207 Ft (950 Ft + ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Jellemzők: Enyhén lúgos vegyszer, amely a következőket biztosítja: gyors tisztító hatás, amely segít csökkenteni a takarításra szánt időt. Enyhe zsírtalanító képesség, amelynek segítségével hatékony a zsíros és napi szennyeződések ellen is. Alacsony habképző formulája miatt ideális gépi használatra is.
Hígítási arány: Kézi használat: 5-10 g / liter víz
Géphasználat: 8-15 g / liter víz
pH:8
Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!

Fizikai állapot: Folyadék
Szín: fehér
Illat: parfümös jellegű, pézsma és fehér moha
pH: 8,3 +-0,5

FIGYELMEZTETÉSEK! --- ----

Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése: A bőrrel és szemmel való érintkezést el kell kerülni. Bőrrel való érintkezés vagy szembe kerülés esetén bő vízzel alaposan át kell öblíteni, a szemhéj alatt is. Ha a szem irritációja folytatódik, szakorvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén sok vizet kell inni. Hánytatni tilos. Ha a tünetek nem szűnnek meg, orvost kell hívni.
Gyártó: BETTARI s.r.l.
Adatok
Gyártó
Tecnet Bettari
Tömeg
1 kg/db